Begeleiding

Een begeleidingstraject gaat een stapje verder dan het bemoedigingstraject. Ilse daagt je graag uit om de regie te nemen in jouw situatie en gaat graag samen met jou aan de slag om de mogelijkheden in de moeilijkheden te zien. Als Pedagoog (MSc) en ervaringsdeskundige is Ilse gespecialiseerd in het begeleiden van moeders(-in-spe) en in vrouwen met Hyperemesis Gravidarum, zowel tijdens als na de zwangerschap.

Je kunt hierbij denken aan praktische begeleiding, wanneer je te maken krijgt met artsen, ziekenhuizen en protocollen. Maar Ilse gaat net zo graag met je aan de slag met onderwerpen zoals positief en realistisch denken, goed voor je andere kinderen zorgen als je zelf ziek bent, omgaan met je omgeving, het goed houden van je partnerrelatie, je draai vinden als kersverse moeder en het terugkrijgen van je lijf na een HG zwangerschap. 

Ilse is open minded en bekend met verschillende opvoedstijlen, waaronder het natuurlijke en onvoorwaardelijke ouderschap. Ze werkt graag op een manier die bij jou past. Wanneer je gemakkelijker schrijft dan praat of wanneer je te ziek bent om te praten, kunnen we een deel van het contact schrijvend of via de mail vormgeven. 

Praktisch

De contactmomenten van 45-60 minuten vinden plaats via Skype/Zoom of bij jou thuis en worden op dit moment face to face aangeboden in de provincies Zuid-Holland en Utrecht. 

Voorafgaand aan een begeleidingstraject vindt een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek plaats om elkaar te leren kennen en om jouw behoeftes in kaart te brengen. Tijdens het kennismakingsgesprek vindt nog geen begeleiding plaats. Wanneer dit gesprek plaatsvindt bij jou thuis, zijn we wel genoodzaakt de reiskosten te facturen.