Wij vieren vakantie tot 23 augustus en versturen jouw boek graag hierna. Tot snel.

Interactieve Informatieavond

Vrouwen die te maken krijgen met Hyperemesis Gravidarum voelen zich vaak onbegrepen en ongehoord, want hoort misselijkheid niet gewoon een beetje bij een zwangerschap? Als gevolg vechten vrouwen met Hyperemesis Gravidarum vaak niet alleen tegen de zwangerschapsziekte, maar ook tegen het onbegrip uit de omgeving.

Ilse komt graag bij deze vrouwen thuis of op locatie voor een interactieve informatieavond/middag voor maximaal 10 personen. Uitleg over de aandoening, het verschil met 'gewone' zwangerschapsmisselijkheid en tips over hoe je deze mama's-in-spe kunt helpen staan tijdens de bijeenkomst centraal. Ook zal Ilse delen vanuit haar eigen ervaringen aan de hand van het boek De kleine dappere ridder & het paard. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

We beloven een laagdrempelige en informatieve avond/middag, waarbij vriendinnen, partner, ouders, werkgever en collega's van harte uitgenodigd zijn. Wanneer de zwangere zich zelf niet goed genoeg voelt voor alle poespas, mag zij de hele avond gewoon lekker in bed blijven liggen.

Praktisch

De avond/middag wordt in overleg gepland en duurt 60 tot 90 minuten. In verband met Corona is de avond digitaal, of met maximaal 4 gasten op locatie (hiervan ben ik er 1). Het aantal aanwezige gasten online wordt bepaald door de zwangere zelf, met een maximum van 10. Voorafgaand aan de avond hebben Ilse en de zwangere contact via de telefoon of mail, om de avond zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de vragen en behoeften van de vrouw en haar gasten. 

Kosten: 45 euro voor een avond online of op locatie, exclusief reiskostenvergoeding van 0,30 cent per kilometer vanuit Moerkapelle. Wanneer je meer dan 50 kilometer bij Moerkapelle vandaan woont, zijn we genoodzaakt een toeslag te rekenen van 5 euro per (gedeelte van) 50 kilometer.

 

Ik wil meer weten of een informatieavond plannen!